Transport met Track & Trace

Transport met Track & Trace: altijd op de hoogte van de laatste status

Elke zending die u verstuurt is traceerbaar via Track & Trace. De laatste status is altijd online zichtbaar. Track & Trace en verwachte levertijden is beschikbaar voor zowel de transport van pallets als voor pakketten via Nedpak Pakketdienst. Naast digitale oplossingen staan we u uiteraard graag persoonlijk te woord als u vragen heeft.

Verwachte levertijden voor uw klanten

De ontvanger van uw pallet of pakket ontvangt automatisch een e-mail met daarin een link naar de Track & Trace van de betreffende zending. In de ochtend van de leverdag wordt hier de verwachte levertijd weergegeven. Hierdoor weten u en uw klanten wanneer de zending wordt geleverd. Dit voorkomt wachten en ontevreden klanten. 

Altijd een digitale handtekening voor ontvangst

Zonder handtekening wordt de zending niet bezorgd. U heeft van iedere levering online toegang tot deze 'Proof Of Dilivery'. Het is altijd bekend wie de pallets of pakketten in ontvangst hebben genomen.

Status van uw pakket of pallet

De status is ook zichtbaar wanneer een levering niet gelukt is. Dit kan voorkomen als een winkel gesloten is, de ontvanger niet thuis is of de zending wordt geweigerd door de ontvanger. Dit is direct zichtbaar in de Track & Trace zodat er meteen actie kan worden ondernomen.


Neem vrijblijvend contact op