Transportbedrijf met jarenlange ervaring

De Werd Distributie BV

De Werd Distributie is een transportbedrijf gevestigd in Bergen op Zoom, gespecialiseerd in fijnmazige 24-uurs distributie. Kenmerkend voor De Werd is de hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit. Als regionaal familiebedrijf kennen wij onze klanten en zijn we in staat onze service af te stemmen op de wensen van de klant. Wij geven voorrang aan kwaliteit boven kwantiteit. Partners worden zorgvuldig gekozen en op een enkele uitzondering na rijden we met eigen auto's en eigen chauffeurs.

Ruim 60 jaar ervaring in transport en logistiek

Al ruim 60 jaar is De Werd actief binnen de transport en logistiek. Begonnen met paard en wagen en stapels papieren vrachtbrieven, naar duurzame vrachtwagens met gps en track & trace. Al vele innovaties zijn intussen voorbijgekomen én omarmd. Zo is er veel ervaring opgedaan en zijn we een vooruitstrevende dienstverlener gebleven. Erg trots zijn wij dan ook op ons klantenbestand, waarin een aantal ondernemers sinds het begin met ons is meegegroeid.

Historie

In 1953 startte Wim de Werd een bodedienst onder de naam Bodehuis De Werd. Vanuit de vestiging in de binnenstad werd met paard en wagen ondernemend Bergen op Zoom voorzien van goederen. De paarden werden vrachtwagens en al snel groeide het transportbedrijf uit zijn jas. Na een aantal panden te hebben betrokken, werd in 1990 begonnen met de bouw van het huidige distributiecentrum. In 1991 was de feestelijke opening.
Wim de Werd kwam helaas vroeg te overlijden, waarna zijn vrouw het transportbedrijf heeft geleid. Vervolgens is het bedrijf overgegaan naar beide zoons die het bedrijf nu nog steeds voortzetten.

Niet alleen in de transport werden successen geboekt. Beide zoons de Werd hebben vele wedstrijden gereden in de rallycross met het team van Bodehuis de Werd. Nationale kampioenschappen werden gereden en zelfs het Europees kampioenschap werd bereikt.

De Werd is partner en medeoprichter geweest van diverse nationale en internationale samenwerkingen. Door de jaren heen is het bedrijf een graag geziene speler in de transport sector en staat te boek als een betrouwbare partner. Nog steeds staat samenwerking hoog in het vaandel.

De Werd Rally 001VerzamelfotoDe Werd Truck 001