Distributie Benelux

24 uurs transport van pallets, stukgoed en pakketten binnen de Benelux

Binnen 24 uur transporteert De Werd Distributie stukgoed, pallets en pakketten binnen de Benelux. Veilig en snel, compleet met Track & Trace en verwachte levertijden voor uw klanten. Het afhalen van zendingen bij u op locatie binnen ons verzorgingsgebied is gratis. Vandaag afgehaald, is morgen bezorgd!

Netwerk Benelux

De Werd Distributie is partner van Netwerk Benelux, een samenwerkingsverband van dertien logistieke dienstverleners uit verschillende regio’s in Nederland en België. Door onze kennis, krachten en ervaring te bundelen kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Zo staat Netwerk Benelux al meer dan tien jaar garant voor kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Of u nu pallets wilt laten vervoeren, pakketten, lengtegoederen of gevaarlijke stoffen; met Netwerk Benelux weet u zeker dat uw zending niet alleen snel (binnen 24 uur) maar ook duurzaam wordt afgeleverd op de plaats van bestemming.
Kijk voor meer informatie op www.netwerkbenelux.nl

Één transporteur voor alle soorten zendingen

Kleine of grote zendingen, pakketten of pallets, De Werd distribueert vele soorten zendingen. De Benelux is ons specialisme, maar ook transport daarbuiten kunnen wij voor u verzorgen. Transport naar Duitsland, Frankrijk en alle andere landen binnen de EU organiseren wij graag voor u.

Hoe werkt het?

Zendingen kunt u online invoeren. De vrachtbrieven, CMR's of labels zijn direct te printen. De Werd krijgt dan automatisch bericht dat u zendingen heeft klaarstaan, waarna uw vertrouwde chauffeur de zendingen komt afhalen. De ontvanger krijgt een e-mail met Track & Trace, waarin de verwachte levertijd wordt vermeld. De volgende dag worden de goederen bij uw klant binnen de Benelux bezorgd. Online is zichtbaar wie de goederen heeft aangenomen, compleet met handtekening voor ontvangst.

Transport met Track & Trace

Alle zendingen zijn voorzien van Track & Trace. U en uw klanten zijn altijd op de hoogte van de status van de zending. Doordat de verwachte levertijden aangegeven worden, blijft de ontvanger niet onnodig wachten op de levering.
 

Neem vrijblijvend contact op