Distributie Zeeland

Transport en Distributie in Zeeland

Voor veel transporteurs is Zeeland een lastig gebied om rendabele routes te kunnen rijden. Wij bundelen goederen van diverse transporteurs en netwerken in Bergen op Zoom zodat wij met een hoge belandingsgraad vaste routes door Zeeland kunnen rijden. Dit zorgt voor kostenefficiente en voorkomt 'lege kilometers' van andere transporteurs. Daarnaast zijn onze chauffeurs goed bekend in dit gebied en zijn zij bekend met de meeste losadressen.

Dagelijks transport in alle dorpen en steden van Zeeland en Zeeuws Vlaanderen

De dagelijkse routes door Zeeland en Zeeuws Vlaanderen worden gepland op de venstertijden van de diverse dorpen en steden. Heeft u een levering in het winkelgebied van Middelburg? Geen probleem. Wij durven te stellen dat De Werd Distributie specialist is op het gebied van transport in Zeeland en Zeeuws Vlaanderen.

Veelzijdige transporteur

De Werd Distributie bezorgd vele soorten zendingen. Pallets, pakketten, hangende kleding, medicijnen, koerierswerk enzovoorts. Heeft u speciale wensen voor de levering van uw zendingen? Grote kans dat wij u kunnen helpen.

Zendingen versturen vanuit Zeeland?

Door onze vaste dagelijks routes zijn wij in staat zendingen in heel Zeeland zendingen af te halen om deze vervolgens de volgende dag uit te kunnen leveren binnen de Benelux. Kijk voor meer informatie bij Distributie Benelux.

Neem vrijblijvend contact op